Diane Steenbruggen

Diane Steenbruggen

Ik ben Diane Steenbruggen. Geboren in het Twentse Hengelo en woon met mijn gezin al heel wat jaren in de prachtige Achterhoek. Naast mijn ruime ervaring als mens en als professional binnen de gezondheidszorg en de overheid, breng ik ook veel kennis mee op het gebied van organisatieadvies, communicatie en coaching. Als adviseur heb ik mooie projecten mogen begeleiden. Als coach in mijn praktijk CoachUnique begeleid ik cliƫnten bij hun persoonlijke ontwikkeling door middel van individuele trajecten en workshops, onder andere op het gebied van burn-outpreventie.

Aanpak Noaberschap in werk

Veel bedrijven worstelen met hoog verzuim en hoge verzuimkosten die van grote invloed zijn op de groei van hun bedrijf. Daarom heb ik de aanpak voor Noaberschap in werk ontwikkeld waarmee ik bedrijven en organisaties help bij het terugdringen van werkstress en het voorkomen van hoog verzuim om hun medewerkers vitaal, bevlogen en productief te houden.

Wat is noaberschap voor mij?

Noaberschap betekent voor mij dat je er voor een ander bent zonder de ander het gevoel te geven dat je er iets voor terug verwacht. Je staat elkaar met raad en daad bij, helpt elkaar je weet dat je altijd op de ander kunt rekenen. Noaberschap is voor mij ook verbinding en betrokkenheid. Deze waarden heb ik meegekregen vanuit mijn Twentse wortels. Daar ben ik trots op. Ik ben dankbaar dat ik in het prachtige Twentse land ben opgegroeid en mag wonen in de mooie Achterhoek. Ik voel mij hiermee verbonden. De waarden van het Noaberschap zijn voor mij belangrijk en verweven in alles wat ik doe en hoe ik in het leven sta. Betrokken, empathisch en met oprechte aandacht. Ik ben ervan overtuigd dat als je leeft en werkt vanuit de gedachte en de waarden van het Noaberschap, je echt het verschil kunt maken.

Meer weten?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen bij het voorkomen van verzuim en het terugdringen van werkstress? Maak geheel vrijblijvend een adviesafspraak via 06-83 60 45 14 of stuur een Whatsappbericht en ik denk graag met je mee.