Over mij

Diane Steenbruggen

Vanuit mijn Twentse wortels is Noaberschap verweven in mijn leven. Je betrokken voelen bij elkaar, er voor een ander zijn, elkaar met raad en daad bijstaan en praktische hulp bieden, zijn voor mij belangrijke waarden.

Ik ben trots op de prachtige plek waar ik vandaan kom en de waarden die ik heb meegekregen. Vanuit die gedachte heb ik de aanpak voor Noaberschap in werk ontwikkeld waarmee ik MKB-ondernemers help bij de groei van hun bedrijf door medewerkers vitaal, bevlogen en productief te houden zodat hoog verzuim wordt voorkomen.

Ik ben ervan overtuigd dat als je werkt vanuit de gedachte van Noaberschap, je echt het verschil kunt maken. Voor je medewerkers en voor je klanten. Durven kiezen voor de menselijke maat heeft een positief effect op de vitaliteit, bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Noaberschap in werk maakt je bedrijf toekomstbestendig. Minder personeelsverloop, laag ziekteverzuim, hoge klanttevredenheid en groei van je bedrijf zijn het resultaat.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als adviseur en coach zet ik mijn expertise op het gebied van arbeid en organisatie en communicatie in om ondernemers met de aanpak van Noaberschap in werk te helpen om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Zelf werk ik ook vanuit de filosofie van Noaberschap. Als een Noaber sta ik jou en je bedrijf met raad en daad bij en help ik je bij het vinden van praktische oplossingen voor een gezonde bedrijfscultuur. Betrokken, empathisch en met oprechte aandacht. Een gezonde dosis boerenverstand en zakelijkheid, een vleugje humor en mijn Twentse nuchterheid helpen mij daarbij.

Meer weten?

Durf jij te kiezen voor de menselijke maat binnen jouw bedrijf zodat je bedrijf is voorbereid op de toekomst? Maak geheel vrijblijvend een afspraak via 06-83 60 45 14 of stuur een Whatsappbericht en ik denk graag met je mee.